Het is bijna zo ver..... - Reisverslag uit Diepenveen, Nederland van Karin Flierman - WaarBenJij.nu Het is bijna zo ver..... - Reisverslag uit Diepenveen, Nederland van Karin Flierman - WaarBenJij.nu

Het is bijna zo ver.....

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

30 Augustus 2009 | Nederland, Diepenveen

De tickets op tafel, de koffers gepakt, de taxi staat klaar in de straat (nou ja, morgenvroeg dan)...

Morgenochtend om negen uur is het dan eindelijk zo ver! Ik vertrek voor 5 maanden naar Paramaribo! Gisteravond echt een super gezellig afscheidsfeestje gehad, en nog allerlei leuke dingetjes gekregen! Iedereen bedankt die in het vriendenboekje geschreven heeft, echt super vet! Heb het gisteravond al even doorgelezen, en vind het nu al hilarisch. Eens kijken of het vandaag nuchter net zo leuk is! En Fieke natuurlijk bedankt dat jij het allemaal zo geregeld hebt, heb er echt niks van door gehad. Was misschien ook wel een beetje dom van mij, aangezien een aantal mensen zich al eens verluld hadden..

Goed, morgen dus vliegen en dan volgende week maandag beginnen met mijn stage! Voor dagblad "de West" ga ik 5 maanden razende reporter spelen. Ik ben erg benieuwd hoe het me afgaat als journalist, en of ik om kan gaan met de Surinaamse cultuur. Nou scheelt het dat ik ook niet zo van de tijd, en wel aardig relaxed ben. Maar dat gaan we allemaal mee maken!

Iedereen nog een keer bedankt voor alle leuke reacties en succes wensen en alles! Jullie horen snel weer van me!!

En ik ga natuurlijk het gras van het Noorderplantsoen het meest missen!!

X Karin

• 30 Augustus 2009 - 14:38

Monique:

Hee meid,

Het is dus bijna zover;
    Spannend!! Heel veel plezier toegewenst. Geniet ervan!

Ga je zeker volgen!!

Liefs

• 30 Augustus 2009 - 16:30

Karin Nieuwenhuis:

He Karin,

Heel veel succes en plezier in Suriname en ik zal je verhalen in de gaten houden!!

Groetjes Karin

• 30 Augustus 2009 - 18:32

Mirjam:

Ha meid,,

Spannend, spannend, spannend...
    Echt gaaf dat je al bijna zo'n avontuur tegemoet gaat!
    Ik ga je verhalen bijhouden & voor je het weet zijn we weer op stap in Groningen,,
    Maak er een TOPtijd van!!

liefs Mirjam

• 31 Augustus 2009 - 15:49

Simone:

Ka!

Ben je al over?? Hoe was de reis? Echt tof dat je je droom nu waar gaat maken: olifanten verzorgen in Sri Lanka! Geniet ervan!

Kuss

• 03 September 2009 - 12:12

Marius:

Hallo,

Op internet zag ik dat je naar Suriname gaat. Je zult er geen spijt van krijgen. Prachtig land met erg vriendelijke mensen. Je ontmoet de lach.

Ook is het een land om met de fiets te verkennen. Wel uitkijken en links blijven. Maar er zijn heerlijke fietsroutes vooral aan de andere kant van de rivier. Nieuw Amsterdam-Meerzorg e.d.

Welnu om goede Nederlandse fietsen te huren kun je het beste terecht bij René van der Pas. Telefoon: 8289008 Deze persoon brengt de fietsen naar u toe en haalt ze ook weer op. Bij pech worden ze direct gerepareerd of omgewisseld met een andere fiets. René zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk de huurperiode kunt fietsen.

En dit voor een erg schappelijke prijs.

Dus een aanrader!!!

Groet
    M. v.d. Linden

• 03 September 2009 - 14:40

Kristiaan En Marije:

Hey Karin,

Je zit nu alweer enkele dagen in Suriname en ik zie nog steeds geen nieuw reisverslag... Wij hier in Holland zijn uiteraard reuze benieuwd dus kom maar op met die verhalen.

Groetjes Kristiaan en Marije